Spegel, spegel




3 månader

Idag fyller Inez 3 månader!! Fick sina vaccinsprutor i onsdags, hon grät när de stack men sen var det bra. Fick lite feber på kvällen men jag gav henne Alvedon direkt. Hon är 60 cm lång och väger 5800g. Ingen tungviktare direkt men hon äter sin ersättning bra! Nästan 200 ml per portion 5 ggr per dag! En LITER om dagen i den lilla magen...Jag slutade ge bröstmjölk helt för flera veckor sedan. Är hon nöjd så är jag nöjd. Lite småbilder från Spanien...längtar tillbaka


relax


Babyfoto

Plåtade Alexandra + bebisen Juni innan semestern... här kommer smakprov









Home sweetcold home

Hemma igen! Resan gick bra...jag svettades som en trasa men luften var inte lika fuktig som den varit hemma. Blev mest poolhäng och slapp. Vi blev alla lite förkylda, även Inez. Tyvärr blev förkylningen till en öroninflammation så nu får hon penicillin.
I dag är hon pigg och rastlös, sover max 30 minuter och ska sedan ständigt underhållas. Måste nog utöva lite Mindfullness.. dvs vara i nuet för det känns som jag har massor av saker jag måste hinna göra på dagarna, men det går inte med en så rastlös bebis! Jag har ingen fantasi till hur jag ska underhålla henne en heldag utan att gå utanför dörren. Blir lite stressad. Lider med henne när hon tröttnar på sin mamma som sjunger Lilla snigel för fyrtionde gången. Ska försöka strunta i ALLT annat och bara vara och inte titta på klockan. Så länge det blåser såhär är det nog bäst att hålla sig inne. Sen när hon är frisk har vi Mamma-core, förskolan, vänner, promenader och en massa skoj att göra på dagarna!


Packa väska

Började redan igår att packa lite. Svårt att veta vad som ska tas med. Tror jag har packat ner alla Inez kläder. Får nog gå igenom dem igen. Man blir lite dum och tror ALLT måste tas med vad gäller henne för en vecka, mat, blöjor, våtservetter, mediciner... men det finns ju faktiskt barn i Spanien och de använder väl blöjor de med ;-)
Fotograferade Alexandra och hennes dotter Juni i förrgår, kanske får jag lägga upp några av bilderna här sen? Hon var så söt så! Ganska lik Inez vad gäller mat, rutiner och beteende kändes det som om.
Bäst att skriva packlista nu. Annars packar jag ner allt förutom det jag faktist behöver!



RSS 2.0