Ny header

Inte riktigt nöjd med utseendet på bloggen. Blir jag nog aldrig. Lite av grejen att pyssla och fixa med den. I alla fall för mig, skrivandet kommer lite i andra hand. Så nu får den se ut såhär ett tag... pysslar när jag får tid till det :-)

La Herradura -10

Om en vecka åker vi dit igen...







Undrar hur jag ska palla med värmen...svettas fortfarande som en disktrasa. Finns pool i alla fall och en massa god kall öl! Ingen lust att springa runt på stranden i bikini men det kanske känns annorlunda utomlands. Sista bilderna är en liten privat strand nedanför huset, men det är lite krångligt att ta sig ner dit. Ska bli gött med spansk mat...och trevligt sällskap som vi tar med oss.

Jag har fixat bilderna med http://tiltshiftmaker.com/ Skapar miniatyrkänsla

snart på väg...


G R A T T I S ! ! !

 

Trollet växer

5014 g 56.5 lång

MosterMormor



Fick paket från Finland. Innehållande presenter till Inez samt dessa träskor som jag tydligen hade när jag var liten!! Min faster har sparat dem sedan jag glömt kvar dem där.

Min storasyster från Malmö besökte oss förra veckan. Då hon kallade sig Mormor till Inez titt som tätt fick hon ett nytt smeknamn... MosterMormor ♥



Inget internet

Det blixtrade och åskade i flera timmar hos oss häromdagen...Så modemet + en Tv pajjade! Så nu har jag inget internet hemma på några dagar, använder Billys trådlösa från jobbet just nu. I morgon ska vi se om vi kan få en ny Tv. På måndag kommer min storasyster på besök från skåne och stannar nästan hela veckan! Ska bli trevligt. Lyx att ha sällskap hela dagarna :-D

LoL


Tittut!



Första veckan ensam med Inez avklarad! Hon har varit så snäll och glad. Inte alls så gnällig som vart veckorna innan. Riktigt mysig! Det är så kul att se framstegen, hon ler och skrattar och börjar till och med "prata" små stunder dagligen. Det är klart att det är jobbigt också, riktigt jobbigt när man inte lyckas hjälpa henne när hon har ont i magen, när hon bara gråter och vrider och vänder sig på nätterna, när man vill ha 10 min till att kolla på Tv eller datorn, eller duscha. Men allt är på hennes villkor nu. Bara lite svårt att vänja sig, men jag börjar göra det.

I helgen är det barnkalas för Billys son. Vi ska även ner och trängas på stan en stund på Å-festen i dag. Nu vaknar hjärtat i bärselen...slut på skrivstunden!!


Förkortad Förlossningsberättelse



Var  hos BM på återbesök idag och fick min journal! Det var kul att läsa. Mycket saker har man ju glömt och många saker stod med som man inte ens tänkte på. Har bestämt mig för att jag inte ska skriva hela förlossningsberättelsen här just nu. Hinner inte skriva klart den. Förkortad version:
Åkte in på morgonen den 22/6 efter att slemproppen gått och värkarna startat. I början flöt allt på och gjorde ondare och ondare. Men Inez fastnade i sista "svängen". Dvs jag var öppen 9-10 cm men hon vred sig inte runt sista biten. Efter alla timmar av värkar hade jag bara utdrivningsskedet kvar, och det tog stopp!!
Jag tog lustgas, morfin och till slut epidural som bedövning. På kvällen togs beslutet att jag skulle snittas, men operationssalen var upptagen hela natten så jag fick vänta 10 timmar till morgonen efter. Tyvärr hjälpte inte Bricanylen som skulle stoppa värkarna så jag sov ingenting den natten. 08.06 togs hon ut och var så fin. Jag fick pussa på henne innan Billy och hon gick iväg för att tvättas av och kollas.
Det var vissa stunder hemska och läkaren bad om ursäkt och sa att jag verkligen hade otur som hamnade i kläm den natten. Men nu är hon ju här och jag mår bra så i slutänden var det en bra upplevelse!!

RSS 2.0